TIMEBESTILLING
tlf. 23 25 15 60

Aktuelt

13.Mars 2020: Vi har redusert antall besøkende på klinikken i henhold til retningslinjer fra myndighetene. Driften vår går fortsatt, men vi behandler kun det som er nødvendig.

 

 

1.Mars 2020: Viktig informasjon til våre pasienter angående coronavirus: Dersom du i løpet av de siste 14 dager har vært på reise i områder med vedvarende smittespredning av coronavirus, eller du har symptomer på forkjølelse/ influensa,  skal du ikke gå inn på klinikken. 

 

 

bambus.jpg

 

2019: Vi forsøker å bli en mer miljøvennlig klinikk! Disse artiklene er laget av bambus, og ikke plast.  I tillegg har vi avfallshåndtering i tråd med generelle retningslinjer, og bruker avfallsposer som er biologisk nedbrytelige og komposterbare. Vi har også sluttet med skoposer! Vi følger med og vil forsøke å ta de rette valgene når nye miljøvennlige produkter dukker opp. Vi er også glade for innspill fra våre pasienter :-) 

 

sh6.jpg

Mars 2019:  Tannlege Shilpi Midha har jobbet deltid hos oss siden 2016, men jobber nå full uke. Dette er både vi og pasientene veldig fornøyde med :-)  Les mer om henne under "hvem er vi".