TIMEBESTILLING
tlf. 23 25 15 60

Nyheter

Nov. 2017: Tannlege Brita Lie mottok hederstegnet i sølv fra Oslo Tannlegeforening for " verdifull virksomhet i foreningen."

2017: Vi feirer 10 års jubileum med 20% rabatt til alle våre nye kunder for undersøkelse med røntgen og rens.  Tilbudet gjelder Mars-April-Mai.

2016: I Mai fikk vi et panoramarøntgenapparat. (OPG). Dette er et nyttig og viktig verktøy som gir oss informasjon om såkalt "stum patologi", dvs. sykdom som ikke føles eller sees. Apparatet gir et panoramabilde av hele kjeven med bihuler, kjeveledd og kjeven med alle tannrøttene i. Vi kan se betennelsestilstander, cyster, rotrester, visdomstennenes beliggenhet og holde øye med større bro- og implantatkonstruksjoner. Apparatet tar også spesifikke kjeveleddsrøntgen og bihulerøntgen, og er derfor et nyttig verktøy i utredning av bihuleplager og kjeveleddsplager.

2016: F.o.m. Mai: Tannlege MNTF Shilpi Midha har startet å jobbe hos oss en dag i uken. Nå er vi tre trivelige tannleger på klinikken. :-)

2016: Tannlege Brita Lie er leder av Klagenemnden, Oslo Tannlegeforening.

2015: I November er tannlege Benedicte Heireth Jørgensen valgt inn som styremedlem i Den Norske Tannlegeforenings hovedstyre.

2015:  Vi får nye 80 kvm til lokalene våre. Oppussing og utbygging.

2015: Tannlege Benedicte Heireth Jørgensen sitter som vara i Hovedstyret i Den Norske Tannlegeforening.

2014: tannlege Benedicte jørgensen mottok hederstegnet i sølv fra oslo Tannlegeforening for "verdifull virksomhet i foreningen."

2013: Begge tannleger og tannhelsesekretær Camilla Hvale har gjennomgått et sertifiseringskurs i regi av Røde Kors.

2012-2016: Tannlege Brita Lie sitter i Klagenemnda, Oslo Tannlegeforening.

2011-2013 : Tannlege Benedicte Jørgensen er leder av Oslo Tannlegeforening.

2009: Tannlege Benedicte Jørgensen er nestleder i Oslo Tannlegeforening.

2008: Tannlegene ved klinikken får godkjent "direkteoppgjør" med Helfo / NAV. Dette betyr at pasienter med krav på refusjon fra trygden slipper å forhåndsbetale tannbehandlingsutgiftene. Tannlegene ordner alt papirarbeid for deg.

2008: Nye intraorale digitale kamerahoder på tannlegestolene. Disse tar "vanlige" kamerabilder i munnen.

2007: På høsten fikk Oslo parasitter i drikkevannet. Dette medførte driftsstans for tannleger. Vi innstalerte et keramisk vannfilter med mikromembran. Slik filtrerer vi nå kontinuerlig bort det som ikke skal være i vannet og slipper gjennom det som naturlig hører hjemme der.